Dierfysiotherapie Danielle 
 

Wie ben ik?

Mijn naam is Danielle Dielen. Al vanaf jongs af aan ben ik gek van dieren en te vinden tussen de paarden en honden. Ik ben altijd opgegroeid met honden. Vanaf mijn 11e mocht ik dan eindelijk leren paardrijden, hierna is de liefde voor de paarden echt begonnen. 


Ik wist al snel dat ik fysiotherapeut wilde worden vanwege mijn grote interesse in het bewegingsapparaat.  Ik was altijd erg onder de indruk hoeveel kennis een fysiotherapeut had over het lichaam en deze kennis inzette om weer pijnvrij en soepel te kunnen bewegen. Nog leuker werd dit toen ik hoorde over een dierfysiotherapeut. Tijdens mijn eerste jaar opleiding fysiotherapie kwam ik voor het eerst in contact met een dierfysiotherapeut, hierna was de keus snel gemaakt, dit wil ik ook kunnen! Registers

Dierfysiotherapie is een beschermd beroep, ik ben ingeschreven in het diergeneeskundig register onder het CIBG nummer 672980. 

Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren. 


Bij de kamer van koophandel ben ik ingeschreven onder het nummer 92160492.